ARIES INTERNATIONAL Aries International Stanovi u prodaji Poslovni lokali Lokacije u pripremi LOKAL BR. 3

Poslovna zgrada, Mite Ružića 1, Novi Sad

STROGI CENTAR GRADA

PEŠAČKA ZONA

ULIČNI LOKAL U DVA NIVOA

LOKAL BR. 1 (230 m2) + LOKAL BR. 3 (110 m2)

                            340m2

CENA: 1.055.000,00 EUR-a sa PDV-om

 

 

 

Kvadratura: 230 m2

Ulica i broj: Mite Ružića 1

Namena prostora: Više namena

Stanje objekta: Novogradnja

Nivo u zgradi: Suteren

Opremljenost: Delimično namešten

Prodaje se poslovni lokal u suterenu poslovne zgrade pod zakupom gde se trenutno obavlja ugostiteljska delatnost. Prostor je opremljen vlastitom ventilacijom za izbacivanje nečistog vazduha iz prostora lokala i ubacivanje sveže grejanog vazduha u lokal preko rekuperatora koji se nalazi na krovu zgrade, zatim kanalskom klimom. Potrošnja vode se za sva izvlivna mesta meri preko dva impulsna vodomera koji očitavaju stvarnu potrošnju vode. Lokal ima vlastiti strujomer za merenje potrošnje električne energije. Lokal je, takođe, priključen na sistem daljinskog centralnog grejanja i to posebno navodimo da ovaj lokal ima i svojkalorimetar za merenje potrošnje toplotne energije s sobnim termostatom za regulisanje sobne temperature.

Poslovni prostor ima više izlaza po zahtevu propisanih mera protivpožarne zaštite. Lokal, takođe, ima komplet instalaciju za kuhinju s ventilacionom cevi koja je na krovu snabdevena centralnim ventilatorom za odvod kuhinjskih isparenja.

Prostor ima vlastito ozvučenje za ambijentalnu muziku i kompletno uređene instalacije za postavljanje uređaja za živu muziku. Postoji pet sanitarnih čvorova s automatskom ventilacijom i dva magacinska prostora.

 

Lokal br. 3 je veličine 110 m2 s uličnim delom od 64 m2 i delom natkrivene dvorišne terase od 46 m2. Dvorišna terasa je natkrivena s konstrukcijom od eloksirane bravarije koja je ostakljena termopan kaljenim staklom s tri krovna prozora na daljinski sistem otvaranja.

Ulični front lokala, širine 9,90 m, je kompletno ostakljen. Na jednom delu staklenog zida nalaze se harmonika vrata širine 4,40 m, koja se otvaraju u punoj širini prema uličnoj bašti lokala, koja je smeštena duž celog njegovog fronta. Prostor lokala komplet je popločan granitom “Red afrika” i  “Porino rosso.” Lokal je opremljen s dva šanka. Kompletan prostor je opremljen s četiri klime, ozvučenjem za ambijentalnu muziku i sistemom za izbacivanje nečistog vazduha iz prostora lokala.

Posebno navodimo da je lokal priključen na sistem daljinskog centralnog grejanja, te da ima svoj kalorimeter za merenje potrošnje toplotne energije s sobnim termostatom za regulisanje temperature u lokalu. Nadalje, lokal ima vlastiti strujomer za merenje utroška električne energije. Lokal je opremljen sa dva sanitarna čvora. Potrošnja vode se meri za sva izlivna mesta u lokalu prek dva impulsna vodomera koji očitavaju stvarnu potrošnju vode u lokalu.

LOKAL BR. 1

Posebno naglašavamo da ovaj ulični lokal br. 3 je tehnički povezan stepeništem sa lokalom br. 1 koji se nalazi u suterenu i oni zajedno čine jednu integralnu celinu za obavljanje dnevno-noćnih ugostiteljskih usluga.

 

LOKAL BR.3 SE NALAZI U ZAKUPU DO 07.06.2016.g.

LOKAL SE NALAZI POD ZAKUPOM DO 31.05.2019.g.
Namena prostora: Više namena
Stanje objekta: Novogradnja
Nivo u zgradi: Prizemlje - ulični
Opremljenost: Delimično namešten

KUPOVINOM OVA DVA LOKALA KUPAC PREUZIMA SVE OBAVEZE PO UGOVORIMA O ZAKUPU I PRAVA DA UBIRA ZAKUPNINE OD ZAKUPACA DO ISTEKA SVAKOG POJEDINAČNOG UGOVORA O ZAKUPU.